Teaterforeningen Aarhus Syd

MEDLEMSSKAB

af Teaterforeningen Aarhus Syd

Foreningens eksistensberettigelse og succes afhænger blandt andet af, at en lidt større kreds af beboere i Håndværkerparken og andre teaterinteresserede i det sydlige Aarhus – og hvorfor ikke fra hele byen - ikke kun deltager i arrangementerne, men også bakker op om og engagerer sig i projektet ved at sprede kendskabet til teaterforeningen og dens aktiviteter.

Medlemsfordele

Medlemmerne har ret til at købe op til to billetter med 50 % rabat til hvert af arrangementerne.

Medlemmerne vil ifølge almindelig praksis kunne få indflydelse på foreningens fremtidige aktiviteter via deltagelse i foreningens årlige generalforsamling.

Bliv frivillig

Har du mod på det, er du som medlem også meget velkommen til at melde dig som en del af gruppen af frivillige, som bl.a. vil hjælpe med at indrette og rydde op henholdsvis før og efter arrangementerne.

Der skal kun to handlinger til melde sig som medlem af foreningen.

1. Overfør medlemskontingentet på 100 kr. til foreningens bankkonto i Lån & Spar Bank, regnr. 0400 kontonr. 4021064683 med anførsel af dit navn.

2. Send en e-mail til TeaterforeningenAarhusSyd@gmail.com med følgende oplysninger: navn, alder adresse og telefonnummer.

Så bliver dit medlemskab registreret. Efterfølgende modtager du et medlemskort med eget nummer, som er koden, du skal bruge til at købe billetter med rabat.

Priser og rabatordninger

Det koster 100 kr. at blive medlem af foreningen for første gang og medlemskabet gælder en sæson. Fornyelsen af medlemskabet koster 50 kr.

Billetterne til arrangementerne vil i denne sæson koste den overskuelige sum af 100 kr. (almindelig pris). Medlemsrabat på 50 % for op til to billetter pr. forestilling. Desuden får børn under 12 år 40 % rabat og pensionister 30 % rabat. Dog kun en rabatform pr. billet. Køb af billetter på nettet indebærer betalingen af et mindre gebyr på 6 - 8 kr. pr. billet, afhængig af billettens pris.

Så det kan klart betale sig at blive medlem!

Teaterforeningen Aarhus Syd,

Aktivitets- og Kulturhuset P4