Foreningen

FORENINGEN

En gruppe beboere i området Holme-Højbjerg syd for Aarhus har taget initiativ til at etablere Teaterforeningen Aarhus Syd, der vil stå for nye initiativer, der forventes at dække den mangel på kunstneriske og kulturelle oplevelser, som vi synes, at det sydlige Aarhus lider af. Samtidig ønsker vi på sigt at få stedet sat på det århusianske og danske kulturelle landkort.

Det centrale fokusområde vil blive scenekunst i sit brede spektrum, herunder især teater og dans, rettet til både børn og voksne særskilt, såvel som til hele familien. Der findes ikke i Aarhus en teaterforening, som muliggør besøg af de spændende produktioner inden for scenekunst, der eksempelvis bliver skabt af de frie turnerende teatre i Danmark. Af den grund går publikummet i den jyske hovedstad glip af kulturelle oplevelser, som man ellers finder rundt om i andre byer i Danmark.

Dette billede ønsker vi at lave om på ved at tilbyde publikummet tiltalende oplevelser i nære omgivelser.

Men hensigten er også at præsentere mere og andet end scenekunst. Vi ønsker at fremvise aktuelle, kulturelle udtryk, som ikke kun underholder og bringer inspiration, men også bevæger publikum på alle planer. Fra koncerter til foredrag, gennem politiske fora, poesi og litteratur. Alt det, der flytter publikum mentalt og ikke alene appellerer til hovedet, men især sanserne, og giver mennesket et tiltrængt pusterum.

Teaterforeningen Aarhus Syd,

Aktivitets- og Kulturhuset P4, 

Pottemagertoften 4, 8270 Højbjerg

Copyright 2016 @ All Rights Reserved