Generalforsamlingen

Generalforsamlingen


12. Marts 2021 kl. 19.00

Teatergruppe: Jævn


– en publikumsinvolverende forestilling, hvor demokratiet afgør historiens udfald.

I GENERALFORSAMLINGEN er publikum indkaldt til den årlige generalforsamling i borgerforeningen. De sidder med i en traditionel hestesko og udstyres med dagsorden, stemmebat og kaffe på kanderne: Alt er som det plejer!

Men vi møder en bestyrelse i begyndende krise, og da tilflytteren Lukas stiller kritiske spørgsmål til regnskab og beretning, rystes det lille lokalsamfund. Vil man udvikling og fremdrift eller rummelighed og fællesskab? Og hvad med de mennesker, der stiller sig i front for vores andres holdninger? Hvad er egentlig vigtigst – og hvem bestemmer det?

Det gør publikum selvfølgelig! Og stemmes skal der; om formandspost, bestyrelsesmedlemmer, indkomne forslag osv. GENERALFORSAMLINGEN er en morsom, intens og ikke mindst rørende forestilling om dét at stå op for sit lokalsamfund, for andre og for sig selv.

I demokratiske Danmark er foreningslivet vores allesammens almene dannelse. GENERALFORSAMLINGEN er en hyldest til vores demokratiske ansvar. Det er ny dansk dramatik inspireret af fortællinger fra det virkelige foreningsliv i Hedensted Kommune.


Medvirkende:

Mikael Helmuth, Morten Klode, Dorthe Hansen Carlsen

og Sofie Ancher Vea


Instruktør: Rasmus Ask

Dramatiker: Morten Dahl Lützhøft

Dramaturg: Gitte Villadsen

Scenograf: Ida Munk Ørstrøm

Komponist: Morten Mosgaard

Mød teatret: Skuespillerne vil gerne møde publikum til en samtale efter forestillingen.


Aldersgruppe: fra 18 år

Varighed: Ca. 90 min. uden pause

Sted: Aktivitets- og Kulturhuset P4,

Pottemagertoften 4, 8270 Højbjerg

12. Marts 2021 kl. 19.00


Læs mere